Despre Dicționar.netDicționar.net cuprinde: dicționarul explicativ al limbii române (DEX), dicționarul universal și un translator online. Dicționar.net este o unealtă foarte utilă oridecâte ori ai nevoie să afi definiția unui cuvânt anume sau să traduci un cuvânt sau text dintr-o limbă în alta. Dicționarul universal și translatorul online suportă traduceri în diverse limbi. Traducerile se fac pe aceeași pagină, astfel încât poți urmări atât textul inițial cât și traducerea.

De curând am integrat și niște dicționare anexe, cum ar fi dicționarul medical, dicționarul juridic, și dicționarul de nume. Aceste dicționare nu sunt dezvoltate de noi; ele se încarcă direct de pe serverul autorilor, cu acordul acestora și/sau sunt prezentate pe site-ul nostru cu acordul acestora.

Dicționar.net este primul dicționar integrat disponibil online. Acum poți avea toate dicționarele de care ai nevoie într-un singur loc, la un click distanță. Fie că e vorba de un dicționar al limbii române sau un dicționar bilingv, acestea pot fi acum accesate la o singura adresă. Cu o bază de date care cuprinde peste douăzeci de dicționare ale limbii române (incluse în dicționarul explicativ) și peste cincizeci de dicționare bilingve (incluse în dicționarul universal), Dicționar.net iți oferă cea mai modernă, mai rapidă și mai convenabilă alternativă la dicționarele tipărite. Pe lângă rapiditatea și usurința cu care poți efectua o căutare, ai și posibilitatea de a căuta un cuvânt simultan în mai multe dicționare.